Безплатна доставка

1. Доставката се извършва чрез куриерска фирма „Спиди“ АД в рамките на страната до посочен от Вас адрес или офис на куриера. 

2. Поръчките се изпълняват в срок от 1 до 3 работни дни. Поръчка, направена в събота след 11 часа или в неделя, ще бъде обработена в понеделник, а поръчките, направени през официални празници, ще бъдат обработени в първия  работен ден.

3. Доставката е безплатна при поръчки над 40 лева. При поръчка под 40 лева се начислява такса за куриерски услуги в размер на 5 лева.

4. Имате право да отворите и прегледате съдържанието на пратката, преди да бъде приета. При констатирани нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

5. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и заплати поръчаната техника (ако това не е направено предварително). При невъзможност да бъде намерен клиентът от страна на куриера или е посочен грешен телефон, пратката се връща в офиса на куриера 

6. В случай на неточности в техническото описание на поръчаните продукти, OutletPC.bg има правото да откаже поръчка, без да дължи обезщетение, освен възстановяване на сумата, платена от потребителя.

7. При възникване на промяна в срока, необходим за доставка или при невъзможност за нейното осъществяване, OutletPC.bg уведомява потребителя.

СЕДМИЧНИ ПРОМОЦИИ - Виж всички

Безплатна доставка

За 1 ден при поръчка над 40 лева

Срок за връщане

до 14 дни от доставката

Гаранция

До 12 месеца

Купи на изплащане

Само за 20 минути