Безплатна доставка

1. Безплатната доставката се извършва до офис на куриерска фирма „Спиди“ АД в рамките на страната. Доставка до адрес на клиент с куриерска фирма „Спиди“ АД може да се извърши чрез предварително заявяване и заплащане на услугата в размер на 5 лева. Доставка до офис на куриера или адрес на клиента може да се извърши с куриерска фирма "Еконт", чрез предварително заявяване и заплащане на услугата в размер на 12 лева.

2. Поръчките се изпълняват в срок от 1 до 3 работни дни. Изключение правят поръчките от кампаниите за Black friday и Коледните кампании. Поръчка, направена в официален работен ден след 13 часа, в събота след 11 часа, в неделя или през официални празници  ще бъдат обработени в първия  работен ден.

3. Доставката е безплатна и се извършва до офис на куриерска фирма „Спиди“ при поръчки над 40 лева. При поръчка под 40 лева се начислява такса за куриерски услуги в размер на 5 лева за куриерска фирма „Спиди“. При избор на доставка с куриерска фирма „Еконт“, потребителя заплаща допълнителна такса от 12 лева, независимо от стойността на поръчката.

4. Имате право да отворите и прегледате съдържанието на пратката, преди да бъде приета. При констатирани нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

5. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и заплати поръчаната техника (ако това не е направено предварително). При невъзможност да бъде намерен клиентът от страна на куриера или е посочен грешен телефон, пратката се връща в офиса на куриера.

6. В случай на неточности в техническото описание на поръчаните продукти, OutletPC.bg има правото да откаже поръчка, без да дължи обезщетение, освен възстановяване на сумата, платена от потребителя.

7. При възникване на промяна в срока, необходим за доставка или при невъзможност за нейното осъществяване, OutletPC.bg уведомява потребителя.

СЕДМИЧНИ ПРОМОЦИИ - Виж всички

Безплатна доставка

за 1 ден при поръчка над 40 лева

Срок за връщане

до 14 дни от доставката

Гаранция

до 12 месеца

Купи на изплащане

само за 20 минути