Лицензиран Windows 10 от 50 лева

Пълен OEM лиценз на Windows 10 за обновена компютърна техника!

Познатият от всички Windows, но сега още по- добър и лесен за използване.

Възползвайте се от нашите предложения за обновен компютър или лаптоп с Windows 10.  

При нас може да добавите лиценз към всеки лаптоп или компютър на цена почти равна на инсталация на пиратско копие в местен сервиз. Клиентът може да избере между две от версиите на Windows 10, a именно:

  • Windows 10 Home

  • Windows 10 Pro

Милиони хора вече използват Windows 10

Windows 10 сташа все по - масов. Милиони хора по света го използват в ежедневните си занимания в къщи или в офиса.

За подобряването на най- новата версия на Windows се включиха членовете на глобалната общност от фенове по програмата Windows Insider Членовете на тази общност виждат операционната система в нейните най-ранни етапи на разработка и участват в оформянето.

Накарайте интернет да влезе във Вашият ритъм на работа

Използвайки Microsoft Edge  бързо ще преминавате от сърфиране към действие. Записвайте си интересни материали, за да ги прочетете удобно по -късно, четете онлайн статии,  въведете бележки директно в уеб страниците и ги споделете с познати или не, Вие решавате. Microsoft Edge Ви дава възможност да направите всичко това.

Превърнете мултитаскинга във Ваша същност

Направете по- добра организация на работния си плот, за свършите задачите си по - бързо и ефективно, дори да се налага да правите няколко неща едновремено.

Сега имате възможност да прилепите едновременно до четири приложения на един екран и създавайте виртуални работни плотове там, където се нуждаете от повече пространство или искате да групирате нещата по проекти.

Windows е и с нов магазин. Определено ще се превърне в мястото за всичко, което харесвате

Унифициран интерфейс за пазаруване  Windows 10. Разглеждайте магазина от компютър, таблет или телефон и лесно и бързо изтегляйте качествено безплатно и платено цифрово съдържание, включително приложения, игри, музика, филми и телевизионни предавания.

Xbox идва при Windows

Windows 10 предлага достъп до най-големите серии компютърни игри на Xbox и най-доброто от Xbox Live. Започнете да записвате игровия процес за секунди, да се състезавате срещу конзолни играчи и да предавате поточно игри от Xbox One към който и да е компютър с Windows 10 у дома си.

Windows става Ваш приятел

Ако до сега Вашето устройство само е съхранявало съдържанието Ви с Windows 10 ще получите истинско преживяване. С функцията Windows Hello устройството ви удостоверява и разпознава въз основа на вашето присъствие, което осигурява допълнителна защита, удобство и дори един приятелски поздрав.

Забележка: Функцията Windows Hello ще се предлага като опция на избрани нови устройства, които се очаква да бъдат пуснати.

СЕДМИЧНИ ПРОМОЦИИ - Виж всички

Безплатна доставка

за 1 ден при поръчка над 40 лева

Срок за връщане

до 14 дни от доставката

Гаранция

до 12 месеца

Купи на изплащане

само за 20 минути