Общи Условия

Поръчвайки продукт от OutletPC.bg, Вие се съгласявате с Общите условия на сайта. В случай че не сте съгласни с изброените по-долу правила, Ви молим да НЕ използвате сайта.

Настоящият документ представлява общите условия за ползване на OutletPC.bg – сайт за обновена техника.

Поръчвайки и употребявайки продуктите, предлагани в сайта, Потребителят се съгласява да спазва Общите условия за ползване на сайта.

1. OutletPC.bg (наричан по-долу „Сайтът“) дава право на Потребителя да разглежда всички, показани в сайта материали, единствено за лична употреба с нетърговска цел и при спазване на всички авторски права и спазване на определените означения. Не се позволява копиране, промяна и разпространение на данните в сайта.

2. Спецификациите на продуктите и услугите, представени в Сайта, са предоставени от доставчиците на съответната стока/услуга, спрямо сключените споразумения. OutletPC.bg си запазва правото да извършва промени по цялата продуктова информация и цените по всяко време, без предварително известяване за предстояща промяна с цел предоставяне на най-актуалната информация.

3. Отговорността, носена от OutletPC.bg за предлаганите стоки/услуги се отнася до изпълнение на доставката на стоката и изпълнение на Гаранционните условия. При щети от пропуснати ползи при употребата на стока, закупена от Сайта, отговорността не се поема от OutletPC.bg

4. Регистрация на потребител

При въвеждане на лични данни в регистрационната форма на Сайта, потребителят е длъжен да предоставя пълна и актуална информация. При настъпила промяна в личните данни на Потребителя, той е длъжен да извърши нужните корекции и да актуализира личната си информация в Сайта.

5. Лични данни

Законът за защита на личните данни гарантира достъпа на Потребителя до въведената в Сайта лична информация. Потребителят има право по всяко време да прави промени по личната си информация, предоставена в Сайта, за извършване на покупка и доставка на продукти/услуги.

Всички данни, предоставени от Потребителя, се използват единствено с цел идентификация при използване на Сайта и се съхраняват, обработват и използват единствено с цел предоставяне на продуктите/услугите, предлагани в Сайта.

6. Достъп до сайта и сигурност на Потребителя

При завършване на регистрация, всеки Потребител получава уникално потребителско име и парола за достъп до предлаганите продукти и услуги.

OutletPC.bg по никакъв начин не споделя Потребителските имена и пароли с трети лица, освен в случаите, когато третото лице има законово право и е изискало тази информация по установения нормативен ред. Потребителите на Сайта са отговорни за конфиденциалността на своето потребителско име и парола. Ползването им гарантира, че те лично са напълно отговорни за всички активности, извършени с тяхното потребителско име и парола.

Потребителят е длъжен да уведоми Сайта при неоторизирана употреба на акаунта и нарушаване на сигурността.

В случай на забравена или изгубена парола, Потребителят следва да спази процедурата за възстановяване на паролата, следвайки указанията „Забравена парола“

В случай на неспазване на посочените в тази точка инструкции, OutletPC.bg не носи отговорност за щети от какъвто и да е характер.

7. Публикуване на информация от Потребител

Потребителят има правото да публикува ревю за закупената от него стока и за обслужване, което е получил от OutletPC.bg. Сайтът не носи отговорност за публикуваната от Потребителя информация. OutletPC.bg си запазва правото да изтрива коментари и ревюта, съдържащи нецензурно или обидно съдържание.

8. Препратки към други сайтове

Всички препратки от OutletPC.bg към други сайтове са сложени за удобство на Потребителя. OutletPC.bg не носи отговорност за съдържанието на тези сайтове.

Препратки към OutletPC.bg може да се правят само след консултация и съгласуване с представител на Сайта, посредством посочената информация за връзка.

9. Всички цени са в български лева с включен ДДС.

10. Спецификациите на продуктите са посочени в описанието на съответния продукт.

11. Цената на доставка се поема от Потребителя спрямо публикуваните условия на Сайта в секция “Доставка”.

12. OutletPC.bg е разработен и поддържан от Мартине ЕООД, гр. Добрич, ул."Стоил Войвода" 16. Сайтът си запазва правото да използва подизпълнители  за изпълнение и документалното оформление на постъпилите поръчки. OutletPC.bg ще носи отговорност за действията на своите подизпълнители.

Всеки потребител на електронния магазин има правото да използва интернет платформата за решаване на потребителски спорове (ОРС) на Европейската комисия (ЕК) или да се обърне към КЗП на адрес kzp.bg.

СЕДМИЧНИ ПРОМОЦИИ - Виж всички

Безплатна доставка

за 1 ден при поръчка над 40 лева

Срок за връщане

до 14 дни от доставката

Гаранция

до 12 месеца

Купи на изплащане

само за 20 минути