Информация за онлайн магазин OutletPC.bg

OutletPC.bg е онлайн магазин за обновена компютърна техника,  подходяща както за фирми, така и за домашна употреба. Предлаганата техника е с проверен произход, подложена на многократни тестове и профилактика. Класифицирана е спрямо външното състояниe и износеност. 

Пазарувайки от нас, бъдете сигурни, че ще получите висококачествена бизнес клас техника.

В OutletPC.bg ще намерите разнообразие от обновени настолни компютри и лаптопи от 200 до 1000 лева, от здравите и мощни бизнес машини до леките и компактни Apple MacBook.


Дейността ни е само онлайн, което ни позволява да Ви предложим ниски цени и по-добро обслужване. За да осигурим Вашето спокойствие относно покупката, предлагаме:


    - Възможност за тест до 14 дни след получаване

    - Преглед и тест пред куриера 

    - Гаранция на всеки продукт до 12 месеца

    - Покупка на изплащане


За Ваше удобство предлагаме бърза доставка за следващия работен ден до посочен от Вас адрес или офис на куриера.


Винаги сме на линия за Вашите въпроси, независимо дали имате нужда от съвет за избора на най-подходящ лаптоп за подарък или искате да купите най-добрия настолен компютър за Вашия офис. Ако имате нужда от техническа помощ при първоначалните настройки, ние ще Ви помогнем.


Като наш клиент, Вие винаги може да сте спокойни, защото ще получите ясно, прецизно и честно обслужване – по телефон, имейл или бързо и  лесно през чата на сайта.


За бизнес поръчки – просто позвънете на 0879 048 745, за да Ви помогнем в избора на точното оборудване, да обсъдим Вашите изисквания и да намерим правилното решение за Вас.


СЕДМИЧНИ ПРОМОЦИИ - Виж всички

Безплатна доставка

за 1 ден при поръчка над 40 лева

Срок за връщане

до 14 дни от доставката

Гаранция

до 12 месеца

Купи на изплащане

само за 20 минути